Jídelní lístek

  • Jídelní lístek v týdnu10.12. - 14.12.2018

                  

Pondělí    

  • pomaz. z tofu,celozr. chléb,hruška,mléko       obsahuje a.č.1,3,7
  • polévka kapustová  s bramborami      obsahuje a.č.1
  • zahradnická sekaná,brambor,červená řepa       obsahuje a.č.1,3
  • tvarohová s nivou,celozr. houska,paprika,mléko      obsahuje a.č. 1,7

Úterý       

  • pomaz. z pohanky,houska,okurka,mléko    obsahuje a.č.1,3,7
  • hovězí vývar s těstovinou           obsahuje a.č.1,3
  • hov. pečeně bratislavská,knedlík houskový,čaj   obsahuje a.č.1,3,7
  • rohlík,pomeranč,mléko       obsahuje a.č.1,3,7

Středa           

  • croassant,mléko,jablko      obsahuje a.č.1,3,7      
  • hovězí vývar s bulgurem              obsahuje  a.č.1
  • vepřové kostky na hlívě ústřičné,těstoviny    obsahuje a.č.1
  • chléb se šunkou,ředkvička,mléko       obsahuje a.č.1,7                              
Čtvrtek          
  • pomaz. z celeru,toustový chléb,paprika,mléko    obsahuje a.č.1,9,7
  • polévka fazolová    obsahuje a.č.1
  • rybí karbanátek,brambor. kaše,okurkový salát    obsahuje a.č.1,4,7
  • vanilkový pudink s piškoty        obsahuje a.č.1,3,7

Pátek          

  • pomaz. z tresky,chléb,mrkvička,mléko        obsahuje a. 1,4,7
  • polévka kedlubnová               obsahuje a. č.1,7
  • plněné brambor. knedlíky,kysané zelí   obsahuje a. č.1,3
  • houska s hermelínem,banán,mléko     obsahuje a.č.1,3,7                                                

Informace o alergenech se podává na požádání v kuchyni školní jídelny mateřské školy. Veškeré pokrmy mohou obsahovat stopové prvky všech 14-ti alergenů.

Čísla alergenů: 1 obiloviny, obsahující lepek (a-pšenice, b-žito, c-ječmen, d- oves, e- špalda, f-kamut a výrobky z nich), 2 korýši a výrobky z nich, 3 vejce a výrobky z nich, 4 ryby a výrobky z nich, 6 sójové boby a výrobky z nich, 7 mléko a výrobky z něj, 8 skořápkové plody (a - mandle, b - lískové oříšky, c - vlašské ořechy, d - kešu ořechy, e - pekanové ořechy, f - para ořechy, g - pistácie, h - arašídy, ch,8 - makadamie a výrobky z nich), 9 celer a výrobky z něj, 10 hořčice a výrobky z ní, 11 sezamová semena a výrobky z nich, 12 oxid siřičitý a siřičitany( v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, 13 vlčí bob ( a výrobky z něj), 14 měkkýši a výrobky z nich.