Jídelní lístek

  • Jídelní lístek v týdnu 23.4. - 26.4.2019

                  

Pondělí    

  • Svátek

Úterý       

  • pomaz. pohanková,chléb,okurka,mléko obsahuje a.č.1,7
  • hov. vývar s kapáním       obsahuje a.č.1,3,7
  • dukátové buchtičky s vanilk. krémem          obsahuje a.č.1,3,7                                          
  • rohlík s taveným sýrem,rajče,mléko         obsahuje a.č.1,3,7

Středa           

  • chléb s nutelou,hruška,mléko   obsahuje a.č.1,7      
  • hov. vývar s bulgurem        obsahuje  a.č.1
  • vepř. plátek po srbsku,brambory   obsahuje a.č.1
  • rohlík s pomaz. máslem,mrkev,mléko            obsahuje a.č.1,7                       
Čtvrtek          
  • tvarohová s pažitkou,cel. chléb,paprika,mléko   obsahuje a.č.1,7
  • polévka hrstková                obsahuje a.č.1
  • hovězí štěp. roštěná,rýže,okur.salát se smet.   bsahuje a.č.1,3,7
  • hroznové víno                obsahuje a.č.

Pátek          

  • pomaz. z paštiky,chléb,jablko,mléko    obsahuje a.č.1,7
  • polévka hráškový krém                obsahuje a.č.1,7
  • kuřecí směs kung - pao,brambory     obsahuje a.č.1
  • ovocná přesnídávka,rohlík          obsahujea.č.1,3,7                               

Informace o alergenech se podává na požádání v kuchyni školní jídelny mateřské školy. Veškeré pokrmy mohou obsahovat stopové prvky všech 14-ti alergenů.

Čísla alergenů: 1 obiloviny, obsahující lepek (a-pšenice, b-žito, c-ječmen, d- oves, e- špalda, f-kamut a výrobky z nich), 2 korýši a výrobky z nich, 3 vejce a výrobky z nich, 4 ryby a výrobky z nich, 6 sójové boby a výrobky z nich, 7 mléko a výrobky z něj, 8 skořápkové plody (a - mandle, b - lískové oříšky, c - vlašské ořechy, d - kešu ořechy, e - pekanové ořechy, f - para ořechy, g - pistácie, h - arašídy, ch,8 - makadamie a výrobky z nich), 9 celer a výrobky z něj, 10 hořčice a výrobky z ní, 11 sezamová semena a výrobky z nich, 12 oxid siřičitý a siřičitany( v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, 13 vlčí bob ( a výrobky z něj), 14 měkkýši a výrobky z nich.