Jídelní lístek

  • Jídelní lístek v týdnu 18.2. -22. 2.2019

                  

Pondělí    

  • babiččin domácí perník,jablko,kakao      obsahuje a.č.1,3,7
  • jarní s kuskusem        obsahuje a.č.1              
  • zapečená brokolice s vepř. masem ,brambory  obsahuje a.č.3,7
  • chléb s taveným sýrem,banán,mléko      obsahuje a.č. 1,7

Úterý       

  • rozhuda, chléb,pomeranč,mléko  obsahuje a.č.1,7
  • hovězí vývar se strouháním        obsahuje a.č.1,3,
  • štěpánská hov. roštěná,basmaty rýže,čaj     obsahuje a.č.1,3
  • celozr. houska s máslem,kedlubna,mléko      obsahuje a.č.1,7

Středa           

  • vanilkový pudink s piškotky      obsahuje a.č.3,7      
  • polévka cizrnová          obsahuje  a.č.1
  • vepř. roláda,brambor. kaše,okurk. salát    obsahuje a.č.1,3,7
  • rohlík se sýrem,ředkvička,mléko     obsahuje a.č.1,3,7                              
Čtvrtek          
  • vaječná pomaz. celozr. chléb,okurka,mléko    obsahuje a.č.1,3,7
  • polévka z tresky   obsahuje a.č.1,4,7
  • kuřecí maso na paprice,těstoviny  obsahuje a.č.1,3,7
  • veka s pomaz. máslem,rajče,mléko    obsahuje a.č.1,3,7

Pátek          

  • špenátová pomaz.,celozr. chléb,mandarinka,mléko   obsahuje a. 1,3,7
  • polévka krupicová s vejcem           obsahuje a. č.1,3
  • pečený králík,brambor, knedlík, kysané zelí    obsahuje a. č.1
  • ovocný jogurt,vánočka  obsahuje a.č.1,3,7                                  

Informace o alergenech se podává na požádání v kuchyni školní jídelny mateřské školy. Veškeré pokrmy mohou obsahovat stopové prvky všech 14-ti alergenů.

Čísla alergenů: 1 obiloviny, obsahující lepek (a-pšenice, b-žito, c-ječmen, d- oves, e- špalda, f-kamut a výrobky z nich), 2 korýši a výrobky z nich, 3 vejce a výrobky z nich, 4 ryby a výrobky z nich, 6 sójové boby a výrobky z nich, 7 mléko a výrobky z něj, 8 skořápkové plody (a - mandle, b - lískové oříšky, c - vlašské ořechy, d - kešu ořechy, e - pekanové ořechy, f - para ořechy, g - pistácie, h - arašídy, ch,8 - makadamie a výrobky z nich), 9 celer a výrobky z něj, 10 hořčice a výrobky z ní, 11 sezamová semena a výrobky z nich, 12 oxid siřičitý a siřičitany( v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, 13 vlčí bob ( a výrobky z něj), 14 měkkýši a výrobky z nich.