Jídelní lístek

  • Jídelní lístek v týdnu 26.2. - 2.3.2018

                  

Pondělí    

  • rozhuda,chléb,kedlubna,mléko   obsahuje a.č.1,7       
  • polévka z hlávkového zelí                         obsahuje a.č. 1
  • sekaná se sojovým masem,brambor. kaše,červená řepa  obsahuje a.č.1,3
  • houska s taveným sýrem,hruška,mléko                  obsahuje a.č.1,3,7

Úterý       

  • pomaz. z tuňáka,chléb,paprika,čaj       obsahuje a.č. 1,4
  • polévka vločková     obsahuje a.č.1,9
  • hov. plátek frankfurt.,rýže basmaty,čaj  obsahuje a.č. 1,7
  • čokoládové mléko,pomeranč      obsahuje a.č.7

Středa           

  • obložený chléb,mlandarinka,mléko     obsahuje a.č.1,7       
  • hovězí vývar se smaženým hráškem           obsahuje  a.č.1,3,9
  • rybí nákyp s bramborami,zelný salát   obsahuje a.č.1,3,4,7                                         
  • vanilkový jogurt                obsahuje a.č.7                                   
Čtvrtek          
  • celozr. chléb s iedamem,okurka,mléko       obsahuje a.č.1,7
  • polévka z vaječné jíšky          obsahuje a.č.1,3
  • těstovinový salát se sýrem,čaj   obsahuje a.č.1,3,4,7
  • pomaz. tvarohová s pažitkou,celozr. rohlík,mléko obsahuje a.č.1,7        

Pátek          

  • sýrová roláda s hráškem,rohlík,mléko   obsahuje a.č.1,3,7
  • polévka z luštěnin  obsahuje a.č.1,
  • kuře pečené,brambory,zeleninová ozdoba  obsahuje a.č.
  • ovocná přesnídávka,jablko  obsahuje a.č.
  • Změna jídelníčku vyhrazena.                                                                     

Informace o alergenech se podává na požádání v kuchyni školní jídelny mateřské školy. Veškeré pokrmy mohou obsahovat stopové prvky všech 14-ti alergenů.

Čísla alergenů: 1 obiloviny, obsahující lepek (a-pšenice, b-žito, c-ječmen, d- oves, e- špalda, f-kamut a výrobky z nich), 2 korýši a výrobky z nich, 3 vejce a výrobky z nich, 4 ryby a výrobky z nich, 6 sójové boby a výrobky z nich, 7 mléko a výrobky z něj, 8 skořápkové plody (a - mandle, b - lískové oříšky, c - vlašské ořechy, d - kešu ořechy, e - pekanové ořechy, f - para ořechy, g - pistácie, h - arašídy, ch,8 - makadamie a výrobky z nich), 9 celer a výrobky z něj, 10 hořčice a výrobky z ní, 11 sezamová semena a výrobky z nich, 12 oxid siřičitý a siřičitany( v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, 13 vlčí bob ( a výrobky z něj), 14 měkkýši a výrobky z nich.